Tiny House Onyx

Maak kennis met Onyx

Onyx

4 gasten · 2 slaapkamers · 2 bedden · 1 badkamer

Ons thuis weg van huis. Waar we er alls aan hebben gedaan om je verblijf zo aangenaam mogelijk te maken. Het oppervlak is klein, toch zijn alle voorzieningen aanwezig.

VOEL JE THUIS

Bij ieder bezoek inbegrepen

Welkomstpakket

Toiletpapier, sponsje, afwasmiddel, theezakjes en Nespresso pads

Bed-, Bad en Keukenlinnen

Schoonmaak

Een oase van rust

Onyx is jouw plek om te onthaasten, ontspannen en ontdekken. Geschikt voor alle reisgezelschappen van 1 tot 4 personen en kindvriendelijk.

Master bedroom

In de hoofdslaapkamer vind je een tweepersoonsbed met twee elektrisch verstelbare lattenbodems. In de hoek is ruimte om kleding op te bergen. Klein Van formaat, groots in comfort.

Bedstee

De tweede slaapkamer is een verhoogde bedstee met direct uitzicht op een vogelhuisje. Ik de bedstee ligt een matras van 1.60 meter breed. Ruim genoeg voor twee volwassenen en zeker een unieke en spannende slaapplek voor kinderen.

De faciliteiten

Faciliteiten

Entertainment

De woonkamer met warme kleuren en haar luxe uitstraling is voorzien van fauteuil en een daybed met comfortabele handgemaakte kussen met een verlengde bank. Met de volledig uitgeruste keuken inclusief oven, Nespresso machine, melkopschuimer en waterkoker ontbreekt er aan niets om heerlijke maaltijden te bereiden. Schuif aan bij de gezellige eettafel of neem plaats aan de tuintafel onder de boom in de afgeschermde tuin.

In de wandkast hangt een 32 inch TV met toegang tot Netflix en eventueel andere streaming diensten.

Onyx Magazine

Alle handige informatie verzameld

Bekijk het handige Onyx Magazine met uitleg over het tiny house, haar omgeving en nog veel meer!

Latest Articles